Login
+Follow
Login

London Shopping, Ozzfest och Jack The Ripper Walk

By lissadventures on 2010.09.21 In Resor, Äventyr & TripTips

Så var vi tillbaka i vardagen igen här i ett gråregnigt Västerås..  saknar redan att gå runt i den hektiska storstan och bara kika på allt coolt som finns där .. det blev lixom så himla stilla nu 😕

Man hade ju lust å att göra och uppleva så mycket där, men vi hann väl med ungefär hälften på de 5 soliga dagarna vi fick där. Vi ville ju ta det lite lugnt emellan också, bara njuta att man är där och inte springa runt som stressade dårar.. hi..hi 🙂

jj

Ja hujeda mej vad mycket folk och trafik på Oxford Street, men väl inne på på shoppingcentret Selfridges hittade jag iallfall min favoritbutik – Sweaty Betty – man ville ju ha allt! Och längre ner i streeten låg även NikeTown. Nöjd som attans jag då  – några nya träningsplagg rikare  😀

Kolla vilken snygg barnstol-design de hade på Yo!Sushi! Skorna på bilden ovan låg inte direkt i min prisklass kan jag seja ..he..he.  Så ser man efter något mer annorlunda, rimligt, gothic eller rockigt är det sköna Camden man skall åka till.

hh

gggg

Finemang vy från våran hotellrum hade vi ju- men vi åkta alldrig The Eye själva –  orkarde bara inte stå och köa där. På lördagen var det bl a dags för en clippertur på Themsen ut till Ozzfest 2010 i O2 arenan. Där sprang The Prince Of Darkness (Ozzy)- runt i samma stilen som han kör hemma ..he..he. För oss var det Korn som var kungar den kvällen.

Söndagskvällen avslutades med en guidad Jack The Ripper-Walk i Londons kusliga bakgator. Vi hade med oss en riktigt duktig guide som gjorde kvällen till en rysligt intressant vandring i en makaber historia.

jjhh

Så härligt att gå runt och kika på både stora som små detaljer… duktiga street performers, färgrik graffiti,  hårdrockspub:n The Hobgoblin i Camden Town, vackra bygg, fula bygg etc… it’s never boring!


jj

Nu återstår det bara att återigen ta sig kragen och spåra in på all träning och diet igen. Har promenerat ganska mycket i London, men maten har ju inte alltid varit så fantastiskt nyttig hela tiden nej. Men jag rullar då framåt, så får vi se vart det bär  😉 

gg

Bjuder på en trumsolo-snutt med Korn från lördagens Ozzfest:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Sl1lgosSQ-Y&w=320&h=240]

5 Responses to "London Shopping, Ozzfest och Jack The Ripper Walk"

  Comments (5)

 1. Marie wrote:

  London + Korn låter som en helt oslagbar kombination! 😀

 2. Anna wrote:

  Hej! Ville bara ge dig lite beröm för din helt underbara blogg, letade runt på nätet efter träningsbloggar och efter mycker sökande så hittade jag din blogg och är helt hooked, kikat igenom bloggen i snart en timme hehe och kan inte låta bli att bli fascinerad av din träning och dina underbara recept! Keep up the good work!

  • Liss wrote:

   Tack för dina goa ord Anna – de värmde gott i en höstfrusen själ 😀 Så härligt att du stannade så länge och kikade runt i bloggen, det tar jag som ett ytterst gott tecken på att man har postat ett och annat vettigt ibland..hi..hi

   Hoppas såklart du fortsätter att vilja kika inom här ibland – man kan ju inte få för många av sånna trevliga besökare som dig 😀

   Ha en skön och förhoppningsvis strålande solig onsdag Anna!

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Login